Apotheek.nl


Maak 4e award mogelijk voor Apotheek.nl

De award ‘Website van het Jaar‘ , de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt, is de afgelopen drie jaar gewonnen door Apotheek.nl, als beste medicijnwebsite van Nederland. Voor een vierde award is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op de website stemmen. De stemperiode loopt van 29 september t/m 17 november.


Door Ilse Oranje

In onderstaande video vertellen openbaar apothekers Frank Rieters, Ceren Zwijnenburg, Luca Emmers en Narin Martens waarom zij Apotheek.nl nog steeds de Beste Medicijnwebsite van Nederland vinden. Met hun stem willen ze ervoor zorgen dat de website evenals in 2018, 2019 en 2020 ook dit jaar weer de felbegeerde award in de wacht sleept.

4e award

Waarom op Apotheek.nl stemmen? Redenen genoeg: ‘We scoren hoger dan een 9.4!’, ‘Uitgebreide informatie over de 4 coronavaccins!’, ‘Beknopte info, op slechts een A4’tje!’ en ‘Apotheek.nl trekt meer dan 1.4 miljoen bezoekers per maand!’. Stem zelf, en deel de link om te stemmen te delen met minstens 4 collega’s, vrienden of familieleden. Via eigen sociale media-kanalen of via die van de apotheek.

Stemperiode

De award ‘Website van het Jaar‘ is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De stemperiode loopt van 29 september t/m 17 november.